Seviyorsan Söyleyeceksin !!!

eller

Bir hikaye analatmak istiyorum çekingen sevdiği kişiye onu sevdiğini söyliyemiyen yanlız bir adamın hikayesi. Hikayemizin kahramanı olan bu adam CD satılan bir mağazasının önünden geçerken içeride tezgahtarlık yapan bir kız görür ve bu kızı çok  beğenir. Tezgahtar kızı daha yakından görebilmek için  mağazaya girerek CDlerin bulunduğu raflardan gelişi güzel bir CD alıp parasını vermek için kasaya tezgahtar kızın yanına gider CDyi paketletip parasını verip çıkar ..

Fakat adam bir türlü bu kızı unutamaz ve kızı görmek için diğer gün tekrar mağazaya gider CDlerin bulunduğu raflardan gelişi güzel bir CD alır parasını vermek için kasaya tekrar tezgahtar kızın yanına gider fakat kıza hiç birşey söyliyemez.
Bu durum bir süre böyle devam edip gider, adam kızı görebilmek için sürekli mağazaya gidiyor bir kaç CD alıp çıkıyormuş fakat tezgahtar kıza bir türlü onu sevdiğini söylüyemiyormuş.


Sonunda adamın canına tak eder artık bu böyle olmaz diyip  en güzeli söylüyemiyorsam bari bir not yazıp bırakıyim oda okuyunca isterse beni arar demiş.Tezgahtar kıza ondan hoşlaandığını altınada telefon numarasının olduğu bir not yazıp kıza vermek için diğer gün tekrar mağazaya gider bir CD alır CD nin parasını verirken yazdığı notu çaktırmadan kasananın bir yerlerine iliştiririp evine geri döner.


Adam tezgahtar kızın aramasını beklemeye başlar.
Bir gün geçer tezgahtar kız aramaz. Diğer gün olur tezgahtar kız gene aramaz adam artık umudunu keser.
3. gün olur tezgahtar kız kasanın bulunduğu masanın üzerini temizlerken adamın bıraktığı notu bulur notta yazanları okuduktan sonra hemen telefon açar, telefonu adamın annesi açar tezgahtar kızda nottaki ismi söyleyerek görüşmek istediğini söyler kadın kızım aradığın kişi oğlumdu fakat oğlum dün trafik kazası geçirdi öldü der. Kız çok üzülür teyzeciğim  benim oğlunuzda CD lerim vardı onların benin için manevi değerleri büyük gelip alabilirmiyim der kadında tabi kızım gel al der..


Tezgahtar kız adamın evine gider adamın annesiyle birlikte adamın odasına girerler dolabı açarlar CDlerin hepside ilk alındıkları gibi paketleri bile açılmamış bir şekilde gelişi güzel oraya atılmışlar.


Kız ağlayarak  CDlerin paketlerini  açmaya başlar açdığı CD paketlerden birer tanede not çıkıyormuş. Adam her CD alışında kızda ona bir not  yazıyormuş..oda adamdan hoşlanıyor fakat bir türlü ona onu sevdiğini söylüyemiyormuş..

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Seviyorsan söyliyeceksin çünkü yarın başımıza ne gelceği belli değil o yüzden seviyorsak yarın geç olmadan sevdiğimizi kaybetmeden söylememiz gerekir..

Yorum Gönder

 

Çekmece Notları Design by Blogger Modifiye © 2009