Çanakkale Zaferi ve Sözler


Çanakkale Zaferi Kutlamaları başladı
Tören izci geçişleri ardındada konuşmacıların konuşmalarıyla devam ediyor ilk konuşmacıda tabii tahimin edebileceğiniz gibi ülkenin başbakanı recep tayip erdoğan neyse erdoğan konuşmasında izcilerden tarihten ´, ermeni soykırımından değinmediği konu kalmıyor.

Başbakan konuşmasının sonunda ülkemizdeki barışı hoş görü ve iyi niyetle sağlamak için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarına değiniyor ve söz veriyor.





Başbakanın özenle hazırlanmış konuşmasında bir nokta unutulmuş oda Çanakkkale zaferinin kaharmanı Mustafa Kemal Atatürk .
Konuşmayı başbakanın danışmanlarımı hazırladığı, kendimi hazırladığı bilinmez ama kutladığı çanakkale zaferinin kahramanın Mustafa Kemal Atatürk'ün adının bir defa bile geçmemesi hoş görü ve barıştan, kin tutmamamaktan ve iyi niyetten söz eden bir adamın konuşmasında geçmemesi de gayet ilginçti .
Hoş görü demişken Başabaka'nın diğer ülkelerde ermeni soykırımını tanırlarsa bende sanki üke kendi babasının tapulu malıymış edasında yaptığı konuşmada bende ülkemdeki 100 ile 600 tl için çalışan ermeni göçmenleri sürerim demesi ve bunuda bir santaj konusuna dönüştürmesi ülkemizin büyüklüğü ve hoş görüsüne yakışan bir konuşmaya örnekti galiba.


İşin birde diğer tarafı bulunuyordu bu gariban insanları koruması gereken muhalefet partimizin Faşişt kolları başkanı sevgili İzmir'in aydınlık yüzü Muhalefet partisi Millet Vekilimiz Canan Arıtman hemen karşı çıkıyordu bu fikir AK Partinin değil bizim fikrimizdi diyor bizden çaldılar.

Canan arıtman ne güzel yansıtıyordu ilk kurulduğunda özgürlüklerden demokrasiden ülkemizdeki yaşayan T.C Vatandaşlarının haklarını savunacak Cumhuriyet Halka partisini neye dönüştürdüklerini.

Bu örneklere bir fikirde benden Sözler önemli değil önemli olan hareketler :)

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Çekmece Notları Design by Blogger Modifiye © 2009