Yasemin Bozkurt geri dönüyor .muş , dönmüş .

ayas Haber sitelerinde okuduğum bir habere göre ülkemizin güzide sunucularından Yasemin Bozkurt gene ülkemizin güzide ve eşi benzeri bulunmaz televizyon kanalı olan  Flash Tv de yeni bir program yapmaya başlamış.

Programlarına "parçalanmış aileler, parçalanmış geçmişler, üzülen anneler görüyoruz sayın izleyiciler..." diye başlan Savaş Ayın dişi versiyonu ülkemizin güzide kadın programcısı Yasemin Bozkurt  geçirdiği estetik ameliyatlar sonrasında tekrar sahnelere geri dönüyormuş,

gunduz saatlerindeki programinda, showtv ana habere konu olmalarina ramak kalmis aileleri konuk ederek canli yayinda onlari birbirine sokan, sozde dert dinler gibi gorunup, nasihat vermekten kacinmayan tv insanı. programa katilanlarin ne kadari duzmecedir, ne kadari gercekten sorunludur bilemem. her programda birer adet tecavuze ugramis ve ailesi tarafindan reddedilmis kiz ile esi tarafindan aldatilmis, tercihen terkedilmis kadin cikaran, sonra tecavuz magduru kiza "arkadasina guvenme, saf misin, git simdi ailenin yanina" ve terkedilmis kadina da "sacini tara, banyo yap, makyaj yap, kocani elinde tut" diyen sunucudur kendisi. son zamanlarda kadini ezen tv programlarinin kralicelerinden biri, ve o da bir kadin.

medyumlar hortlamıştı bir dönem ekranlarda. "gelecekten haber veriyorum, böyle böyle olacak." diye, yasemin hanım da onlara özenmiş olacak ki; "kocanla barıştıracağım seni, hiçbir şey olmayacak. ben güvence veriyorum" diye medyumluk tarafını konuşturdu. hem geleceği görüyor hem güvence veriyordu kadının birine ta ki 14 yaşındaki oğlu tarafındandan vurulana kadar.

şimdi affınıza sığınarak Türkçe’yi yanlış kullanmak istiyorum.birileri artık bu İNSANLARI durdursun.Ekranımızda bu insanları görmek istemiyoruz.

1 yorum:

Ahuz@r dedi ki...

''birileri artık bu İNSANLARI durdursun.Ekranımızda bu insanları görmek istemiyoruz''. şu andaki gündüz kuşağı programları çokmu iç açıcı? yanii tv izleyesim gelmiyor helede izdivaç programları yokmu ahh ahh ,yani insanlara şaşırıyorum yani,bu kadar ucuzmu bazı değerlerimiz,kadının biri kalkmış her türlü ciddiyetsizliğini takınmış vaziyette, ortada fink atıp iki kıvırmayla bu camiadan ekmek yiyor ,ilginç olan reytıng rekorları kırıyor..bence yazıda belirttiğin yasemin bozkurt geç bile kalmış,ortalık gayri ciddi ,amaçsız ca reyting uğruna her türlü şaklabanlığı yapan yasemin bozkurt ve bunun gibi ucuz şahsiyetlere kalmış,yasemin iki üç reytıng almış ,program yapmış çokda şaşırtıcı gelmiyor bana...

Yorum Gönder

 

Çekmece Notları Design by Blogger Modifiye © 2009